concert: The Kik show 2 in Podium Victorie op DONDERDAG 14 JANUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • The Kik
    Eurosonic Noorderslag 2013
    © Erik Knevelbaard
  • The Kik
    Torenpop 2012
    © Gertjan van der Loo


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Kik show 2 in Podium Victorie) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
14 JAN
THE KIK SHOW 2 Kornuit Zaal, 22:00 uur Podium Victorie, Alkmaar
2021
Hoofdprogramma The Kik
Toegang Duo ticket zaal (min 2) prijs p.p.: €21,30*
*Exclusief transactiekosten à € 0,40 per boeking.

EXTRA INFORMATIE

The Kik met unieke akoestische show!

Dave von Raven en zijn mannen in (semi-)akoestische opstelling zoals u ze zelden of nooit eerder zag. De voltallige band speelt een bloemlezing uit hun volledige oeuvre. Van 'Simone' tot 'Angela' en van 'Boudewijn de Groot' tot (Nederlandstalige bewerking(en)) van The Beatles. En Armand niet te vergeten. Akoestisch maar met de energie, bravoure en humor die The Kik zo eigen maakt. Zonder ooit in te boeten aan muzikale kwaliteit. Intiem en onvergetelijk.

Foto's van The Kik

Foto The Kik te The Kik - 27/10 - Hedon Foto The Kik te Eurosonic Noorderslag 2013 Foto The Kik te The Kik - 27/10 - Hedon Foto The Kik te Bevrijdingsfestival Utrecht 2018 Foto The Kik te The Kik - 09/11 - Gebr. de Nobel Foto The Kik te Appelpop 2017
 
Bekijk alle 138 foto's van The Kik

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws