concert: The Kik show 2 in Podium Victorie op DONDERDAG 14 JANUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • The Kik
    Geuzenpop 2012
  • The Kik
    Torenpop 2012
    © Gertjan van der Loo


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Kik show 2 in Podium Victorie) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
14 JAN
THE KIK SHOW 2 Grolsch Zaal, 22:00 uur Podium Victorie, Alkmaar
2021
Hoofdprogramma The Kik
Toegang Duo ticket zaal (min 2) prijs p.p.: €21,30*
*Exclusief transactiekosten à € 0,40 per boeking.

EXTRA INFORMATIE

The Kik met unieke akoestische show!

Dave von Raven en zijn mannen in (semi-)akoestische opstelling zoals u ze zelden of nooit eerder zag. De voltallige band speelt een bloemlezing uit hun volledige oeuvre. Van 'Simone' tot 'Angela' en van 'Boudewijn de Groot' tot (Nederlandstalige bewerking(en)) van The Beatles. En Armand niet te vergeten. Akoestisch maar met de energie, bravoure en humor die The Kik zo eigen maakt. Zonder ooit in te boeten aan muzikale kwaliteit. Intiem en onvergetelijk.

Foto's van The Kik

Foto The Kik te The Kik met orkest speelt Boudewijn de groot - 23/11 - Ahoy Foto The Kik te The Kik - 27/10 - Hedon Foto The Kik te Culinesse 2022 Foto The Kik te The Kik - 27/10 - Hedon Foto The Kik te Bevrijdingsfestival Zuid Holland 2012 Foto The Kik te The Kik met orkest speelt Boudewijn de groot - 23/11 - Ahoy
 
Bekijk alle 156 foto's van The Kik

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws