concert: Dool / Ggu:ll in Doornroosje op DONDERDAG 23 DECEMBER 2021

  • Dool
    Zwarte Cross 2017
    © Tineke Klamer
  • Dool
    Dauwpop 2017
    © René Obdeijn
DO.
23 DEC
DOOL / GGU:LL Rode Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Dool Ggu:ll

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zaterdag 23 januari 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 23 december 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Dool / Ggu:ll in Doornroosje
Tickets Dool / Ggu:ll:
do 23 dec
Doornroosje, Nijmegen
€ 17,50

EXTRA INFORMATIE

De Rotterdamse dark rock band Dool bewijst dat je in Nederland ook talent tegenkomt buiten de gebaande paden van de metal- en rockscene. Dool laat zich inspireren door bands als Sisters of Mercy en Sonic Youth, maar geeft daar een eigen draai aan en blijft daarmee de randen van zijn muzikale identiteit opzoeken. Zo hoor je niet alleen rock in maar herken je ook psychedelische metal en gothic pop. In 2015 herrees de band uit het as van The Devil’s Blood en Elle Bandita. De vijfkoppige band bracht hun debuutalbum ‘Here Now, There Then’ in 2017. De opvolger is klaar en zal in 2020 verschijnen.

De bevriende band GGU:LL bijt het spits af met bezwerende hypnotiserende doom, sludge en post-metal. Optredens van Ggu:ll zijn hard, intens en genadeloos. De Tilburgse band behoort tot een van de meest interessante harde bands in Nederland.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Dool / Ggu:ll in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van Dool, Ggu:ll

Foto Dool te Eindhoven Metal Meeting 2017 Foto Dool te Westerpop 2018 Foto Dool te Westerpop 2018 Foto Dool te Baroeg Open Air 2017 Foto Dool te Dauwpop 2017 Foto Dool te Werfpop 2017
 
Bekijk alle 66 foto's van Dool
Bekijk alle 2 foto's van Ggu:ll

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan