concert: Typhoon in Parktheater op VRIJDAG 13 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Typhoon
    Festival de Beschaving 2015
    © Tim van Veen
  • Typhoon
    Dauwpop 2015


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Typhoon in Parktheater) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
13 NOV
TYPHOON NRE-zaal (Grote Zaal), 21:00 uur Parktheater, Eindhoven
2020
Hoofdprogramma Typhoon
Concert uitverkocht
Typhoon in Parktheater is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

n november gaat Typhoon het land in om dertig mensen per voorstelling mee te nemen in zijn persoonlijke reis naar en in zijn Lichthuis. Weet dat je al volledig bent en kom los van het idee dat je nog iets nodig hebt om te zijn, je bént al.

Tijdens deze intieme voorstelling wordt Typhoons verhaal en visie door middel van een gesprek, beeld en muziek met elkaar versterkt. Ervaar jezelf in volledigheid, je bent je eigen lichtbron!

Foto's van Typhoon

Foto Typhoon te Dauwpop 2015 Foto Typhoon te Parkcity Live 2022 Foto Typhoon te Strandfestival ZAND 2018 Foto Typhoon te Dauwpop 2022 Foto Typhoon te Typhoon - Larger Than Live 25/07 - Ziggo Dome Foto Typhoon te Zwarte Cross 2016 - vrijdag
 
Bekijk alle 233 foto's van Typhoon

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws