concert: Mooneye in Mezz op ZONDAG 28 NOVEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Mooneye in Mezz) verplaatst naar zaterdag 18 juni 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
28 NOV
MOONEYE Jupiler Zaal, 16:00 uur Mezz, Breda
2021
Hoofdprogramma Mooneye

EXTRA INFORMATIE

Dit is de show van Mooneye die eigenlijk op 16 april zou plaatsvinden.

Het afgelopen jaar zat Michiel Libberecht in de studio met topproducers Pieterjan Maertens (Tamino) en Jo Francken (Het Zesde Metaal, Admiral Freebee…) om een vervolg breien aan de eerste EP van Mooneye. Aan de plaat dus die ervoor heeft gezorgd dat hij begin 2019 door Studio Brussel tot winnaar van De Nieuwe Lichting werd gekroond én die door de Nederlandse muziekbijbel OOR werd omschreven als een verzameling meesterlijke popsongs.

“Onze volgende worp wordt echt een nieuw hoofdstuk”, laat Libberecht nu al los. “Mijn debuut heb ik op een paar dagen tijd opgenomen – zonder plan. Alles wat erin steekt, is er spontaan ingekropen. Inclusief alle naïviteit en nonchalance. Maar het idee was om er nu toch net iets meer over na te denken, zodat we de nummers ook als band konden opnemen. Want dat past meer bij het bezwerend gitaargeluid van Mooneye.”

Foto's van Mooneye

Foto Mooneye te Heartland Festival 2024 Foto Mooneye te Heartland Festival 2024
 
Bekijk alle 2 foto's van Mooneye

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws