concert: Lars and the Magic Mountain in Doornroosje op DONDERDAG 03 DECEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Lars and the Magic Mountain in Doornroosje) verplaatst naar donderdag 11 februari 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
03 DEC
LARS AND THE MAGIC MOUNTAIN Rode Zaal, 21:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2020
Toegang 11

EXTRA INFORMATIE

Na enkele jaren van opnames en tours met bands Go Back to the Zoo en St. Tropez, besloot de Amsterdamse muzikant Lars Kroon dat het tijd was voor iets nieuws. Hij droomde er al jaren van om een cult-achtige kunstband te vormen, waarin hij alles wat hij liefheeft in de muziek kon combineren. Denk aan droney vibes, grote klanken, ruimtelijk en symfonisch: nummers die aanvoelen alsof ze eeuwig door kunnen gaan. Na alle nummers te hebben geschreven, begon Lars zijn muziekvrienden uit te nodigen in zijn studio in Amsterdam en voegde daar strijkers, blazers en zelfs een gospelkoor aan toe. Al snel werd het project nog groter dan hij zich had kunnen voorstellen. Het resultaat is een volledig album, geproduceerd en opgenomen door Lars.

Foto's van Lars and the Magic Mountain

Foto Lars and the Magic Mountain te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Lars and the Magic Mountain te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Lars and the Magic Mountain te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
 
Bekijk alle 3 foto's van Lars and the Magic Mountain

Gerelateerde concerten