concert: Rondé in Doornroosje op VRIJDAG 09 APRIL 2021

  • Rondé
    Concert At Sea 2015
    © Diewertje Linders
  • Rondé
    Concert At Sea 2015
    © Diewertje Linders
VR.
09 APR
RONDÉ Rode Zaal, 22:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Rondé

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 20 november 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar vrijdag 09 april 2021.

Concert uitverkocht
Rondé in Doornroosje is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
vr 09 apr
Rondé (uitverkocht)
Doornroosje, Nijmegen
€ 22,00

EXTRA INFORMATIE

Met hun dansbare en aanstekelijke indiepop is RONDÉ een graag geziene act op diverse festivals en clubshows. Het vijftal bracht in 2016 hun debuutalbum uit, waarvan het aanstekelijke nummer ‘Naturally’ een grote hit werd.

Radiozender 3FM is groot fan van de kwaliteitspop van RONDÉ en bekroonde maar liefst drie singles van de band tot megahit te weten ‘Run’, ‘We Are One’en ‘Why Do You Care?’. Dit resulteerde in optredens op grote festivals als Lowlands, Concert at SEA en Mysteryland. Na een uitverkochte clubtourin het najaar van 2018 bracht het Utrechtse vijftal het jaar erna een nieuwe plaat uit, waarvan de aanstekelijke popsong ‘Calling’ als eerste single al goed ontvangen werd en het tot 3FM Megahit én Radio 2 Topsong schopte. Het in Berlijn opgenomen album genaamd Flourish is een lichtvoetige, poppy plaat die ook ruimte maakt voor integere en persoonlijke verhalen en de band laat hiermee duidelijk zien hoe veel ze gegroeid zijn in de afgelopen jaren.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Rondé in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van Rondé

Foto Rondé te Rondé - 07/03 - TivoliVredenburg Foto Rondé te Appelpop 2015 - Zaterdag Foto Rondé te Nirwana 2017 Foto Rondé te Rondé - 07/03 - TivoliVredenburg Foto Rondé te 3voor12 Song Van Het Jaar 2016 Foto Rondé te Rondé - 12/10 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 190 foto's van Rondé

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws