concert: Global Charming in Doornroosje op DONDERDAG 28 JANUARI 2021

DO.
28 JAN
GLOBAL CHARMING Rode Zaal, 21:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Global Charming
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Global Charming in Doornroosje
Tickets Global Charming:
do 28 jan
Doornroosje, Nijmegen
€ 11,00

EXTRA INFORMATIE

Saaiheid is intens en zeuren is een kunst. Dat is het uitgangspunt van de in Amsterdam gebaseerde post-punkband Global Charming. Op hun debuutalbum Mediocre, brutal onderzoeken ze de geestdodende monotoonheid van intens saaie dagelijkse routines en slepende sleur.

Het werkende leven wordt getypeerd door strenge kaders; alles moet verwantwoord en functioneel zijn, net als in de rest van het leven. Hun album Mediocre, brutal is een klaagzang over deze afgekaderdheid, verheven tot een energieke muzikale act. Aangewakkerd door de aanhoudende energie van repetitieve ritmes wassen eigenzinnige gitaargeluiden met scherpe schokken de dode smaak van automaat-koffie weg. Teksten over bestek en nieuwe jassen worden gemengd met de cleane composities van Global Charming, gekenmerkt door speelse synths en percussie. De band brengt een verademing voor iedereen die los wil komen uit het gevangenschap van het alledaagse.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Global Charming in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van Global Charming

Foto Global Charming te Left of the Dial 2019 Foto Global Charming te Left of the Dial 2019 Foto Global Charming te Left of the Dial 2019 Foto Global Charming te Left of the Dial 2019
 
Bekijk alle 4 foto's van Global Charming

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws