concert: The Wanderer in Lutherse Kerk op ZATERDAG 14 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Wanderer in Lutherse Kerk) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
14 NOV
THE WANDERER 20:30 uur Lutherse Kerk, Nijmegen
2020
Hoofdprogramma The Wanderer
Toegang €15,00 in de voorverkoop, €18,00 aan de deur

EXTRA INFORMATIE

Zaterdagavond 14 november, 20:30u. The Wanderer bij Cozy Concerts Nijmegen in de Lutherse kerk, Prins Hendrikstraat 79, Nijmegen.
De kracht van The Wanderer zit in de klank en de emotie van de stem, de eenvoud en de ruimte die daardoor tussen de noten ontstaat. Die ruimte zorgt ervoor dat alles voelbaar wordt, met het gevaar dat de luisteraar een paar tijdloze minuten in de muziek wordt gezogen. The Wanderer gaat over transformatie en mens zijn, over eerlijkheid naar je zelf en het volgen van hart en ziel. De liedjes worden omlijst door een dromerig geluid, zaadjes voor de “zoekende” mens zoals hij zelf omschrijft, zaadjes die inmiddels een groot gehoor vinden binnen de steeds groeiende spirituele gemeenschap. Met nationale airplay en support shows van international gerenommeerde artiesten als brandstof, en met de groei die hij als mens heeft doorgemaakt, is The Wanderer een bevlogen storyteller die met zijn verhaal mensen wil raken, inspireren en bewegen.