concert: Jesse Malin in Paard op ZONDAG 07 NOVEMBER 2021

ZO.
07 NOV
JESSE MALIN Kleine Zaal, 19:30 uur Paard, Den Haag
2021
Hoofdprogramma Jesse Malin

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zondag 01 november 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zondag 07 november 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Jesse Malin in Paard
Tickets Jesse Malin:
zo 07 nov
Paard, Den Haag

EXTRA INFORMATIE

Dit is het verplaatste concert van 27 maart.

New Yorkse singer-songwriter Jesse Malin begon zijn muziekcarrière als lid van hardcore band Heart Attack op twaalfjarige leeftijd en werd later leadzanger van de invloedrijke punkband D Generation. Intussen heeft de Amerikaan acht soloalbums op zijn naam staan. Sunset Kids is zijn laatst uitgebrachte plaat en bevat nummers met muzikale grootheden als Lucinda Williams en Billie Joe Armstrong (Green Day). Op 27 maart 2020 verwelkomen we Jesse Malin in PAARD.

“Het draait allemaal om het overleven en heruitvinden. Ik wilde een plaat maken met de ruimte om daar verhalen over te vertellen. Ik schrijf graag over personages en mensen die ik onderweg tegenkom. De dromers, schemers, hustlers, romantici, geliefden, verlaters en gelovigen”, aldus Jesse. Veel van deze personages leverden een bijdrage aan Sunset Kids, reeds uitgebracht album met zeer persoonlijke liedjes.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paard in Den Haag? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Jesse Malin in Paard plaatsvindt.

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan