concert: Abnormal - Volta & Ab present: shht in Ancienne Belgique (AB) op ZATERDAG 21 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Abnormal - Volta & Ab present: shht in Ancienne Belgique (AB)) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
21 NOV
ABNORMAL - VOLTA & AB PRESENT: SHHT ABTheater, 20:00 uur Ancienne Belgique (AB), Brussel
2020

EXTRA INFORMATIE

De strakke grooves en vooral waanzinnig energieke liveshows van Shht spreken tot de verbeelding. Grootmeesters als Zappa, The Beatles, Mauro Pawlowski, Bach, … zijn de bakermat van hun identiteit en eclectische sound. Hun indrukwekkende debuut ‘Love Love Love’ zette de Gentenaren meteen op de Belgsiche muziekkaart. In maart verscheen de opvolger van dat debuut, ‘Noneketanu’: een versmelting van chaos, absurdisme en schoonheid.