concert: Kaboom Karavan / Razen in Ancienne Belgique (AB) op VRIJDAG 20 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Kaboom Karavan / Razen in Ancienne Belgique (AB)) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
20 NOV
KABOOM KARAVAN / RAZEN ABTheater, 19:30 uur Ancienne Belgique (AB), Brussel
2020
Hoofdprogramma Kaboom Karavan Razen

EXTRA INFORMATIE

Razen
Het Brusselse combo Razen bestaat dit jaar 10 jaar en bracht onlangs alweer een nieuw album uit. Twee weken na de afkondiging van de lockdown verscheen ‘Robot Brujo’ op het Franse Hands In The Dark-label. Het werd de ideale soundtrack voor deze (post-)coronatijden. Kaboom Karavan
Na een stilte van zes jaar brengt Kaboom Karavan, het experimentele acoustic-folk-from-another-dimension-project van Bram Bosteels, op 17 juli een nieuw album op het straffe Berlijnse label Miasmah. Samen met Stefaan Smagghe (viool ) en Liesbeth Marit (electronics) creëert Bosteels een unieke klankwereld waarin je als luisteraar helemaal meegezogen wordt