concert: Commander Spoon in Ancienne Belgique (AB) op DONDERDAG 29 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Commander Spoon in Ancienne Belgique (AB)) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
29 OKT
COMMANDER SPOON AB Club, 20:00 uur Ancienne Belgique (AB), Brussel
2020
Hoofdprogramma Commander Spoon

EXTRA INFORMATIE

Tickets blijven geldig en dienen niet omgewisseld te worden. Indien deze datum niet past, gelieve je terugbetaling aan te vragen vóór 18 oktober 2020 door een reply op jouw bevestigingsmail te versturen naar info@abconcerts.be.
We wijzen je er graag op dat je ook een terugbetaling kan vragen in de vorm van een AB concertcheque die 1,5 jaar geldig is na aankoop. We zouden niets liever willen dan jou terug te zien in AB.