concert: Niels van Heertum in Ancienne Belgique (AB) op DONDERDAG 29 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Niels van Heertum in Ancienne Belgique (AB)) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
29 OKT
NIELS VAN HEERTUM Grote Zaal, 20:00 uur Ancienne Belgique (AB), Brussel
2020
Hoofdprogramma Niels van Heertum

EXTRA INFORMATIE

Hanne De Backer scheert de laatste jaren hoge toppen in de Belgische improvscene. Haar eerste creatieve stappen zette ze als theatermaakster bij KVS, later legde ze haar focus meer op haar sax en muziek. Naast haar band g a b b r o maakt ze ook deel uit van Mudskipper en Condor Gruppe en speelt ze regelmatig samen met andere improvisatie-artiesten als The Ex, Paal Nilssen-Love en Ken Vandermark. De Backeres livesets zijn telkens erg intense ervaringen en bruisen van de energie.

Eufoniumspeler Niels Van Heertum is geen onbekende in de Europese jazz-, improvisatie/avant-gardescene. Naast werk voor theater (Alain Platel), veel soloreleases en zijn eigen band (Ifa y Xangô), werkt hij ook met veel andere artiesten samen. De bekendste zijn Vvolk (Book of Air), MikMâäk, Steve Swell, Joachim Badenhorst, Eric Thielemans, Jef Neve, Teun Verbruggen, Riccardo Luppi, Lynn Cassiers, Chantal Acda, …