concert: ABnormal -n Double bill: Morgan + MEYY in Ancienne Belgique (AB) op DONDERDAG 29 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (ABnormal -n Double bill: Morgan + MEYY in Ancienne Belgique (AB)) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
29 OKT
ABNORMAL -N DOUBLE BILL: MORGAN + MEYY ABTheater, 20:00 uur Ancienne Belgique (AB), Brussel
2020

EXTRA INFORMATIE

Morgan
Morgan is als beatmaker het brein achter de muziek van de Brusselse rapformatie Le 77 en eveneens de dj van de crew. Enkele maanden geleden liet hij zich van zijn meest kwetsbare kant zien met de ballade ‘Dans le noir’.

MEYY
De Brusselse zangeres en producer Charlotte Meyntjens brengt als MEYY oprechte lo-fi-songs met een fragiele sound. in januari verscheen haar bloedmooie door r&b en neo-soul beïnvloede debuut-ep ‘Spectrum’. Met producer en goede vriend L’étreinte aan haar zijde veroverde ze het voorbije jaar heel wat zielen met hun breekbare liveshows.