concert: Andy Shauf in Doornroosje op MAANDAG 19 APRIL 2021

  • Andy Shauf
    Grasnapolsky 2017 - Zondag
    © Arend Jan Hermsen
MA.
19 APR
ANDY SHAUF Rode Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Andy Shauf
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Andy Shauf in Doornroosje
Tickets Andy Shauf:
ma 19 apr
Doornroosje, Nijmegen
€ 17,50

EXTRA INFORMATIE

De Canadese singer-songwriter Andy Shauf maakt nummers die klinken als poëzie. Hij balanceert op de rand van fragiele kamerpop en zachte folk waarbij invloeden van Elliott Smith nooit ver weg zijn.

Op zijn debuutalbum ‘The Bearer of Bad News’ kwamen zijn melancholische teksten op bijzondere wijze tot leven. Met zijn in 2016 verschenen album ‘The Party’ brak hij door en bombardeerde Shauf tot dezelfde categorie waartoe ook songschrijvers als Sufjan Stevens en Father John Misty behoren.

Shauf is een rasartiest annex verhalenverteller en bezit het bijzondere talent om de jammerlijke kanten van het leven zoals spijt, eenzaamheid, isolatie en het hebben van een gebroken hart weer kleur te kunnen geven. In combinatie met de zorgvuldig gekozen muzikale omlijsting van piano klanken, drums, gitaar en klarinet vormen is Shauf op zijn minst bijzonder te noemen.

Aanrader voor liefhebbers van: Elliott Smith, Sufjan Stevens, Randy Newman, Cass McCombs, Timber Timbre, Ryley Walker.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Andy Shauf in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van Andy Shauf

Foto Andy Shauf te Grasnapolsky 2017 - Zondag Foto Andy Shauf te Grasnapolsky 2017 - Zondag Foto Andy Shauf te Grasnapolsky 2017 - Zondag Foto Andy Shauf te Grasnapolsky 2017 - Zondag Foto Andy Shauf te Grasnapolsky 2017 - Zondag
 
Bekijk alle 5 foto's van Andy Shauf

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws