concert: A.Rose in Paradiso op ZATERDAG 10 APRIL 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • A.Rose
    Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
    © Serge Hasperhoven
  • A.Rose
    Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
    © Serge Hasperhoven


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (A.Rose in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
10 APR
A.ROSE Kleine Zaal, 19:30 uur Paradiso, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma A.Rose

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 16 oktober 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 10 april 2021.

EXTRA INFORMATIE

De Britse zangeres Anna-Rose Clayton vormt samen met haar Amsterdamse vrienden de band E. E maakt eigentijdse, rauwe electropop, naar eigen zeggen geïnspireerd door de attitude van Tove Lo, het dansbare elektronische geluid van MØ en de zelfbewuste, emotievolle teksten van Lorde. De band bestaat uit drie vrouwen en één heer en wisselt tijdens hun liveshow soepel tussen elektrische en akoestische instrumenten. Na uitgeroepen te zijn tot OOR-talent tijdens de Popronde van 2018, verwierf E vervolgens bekendheid met hun debuutsingle 'ILYF', die regelmatig gedraaid werd op XITE. Na een uitverkocht concert in Cinetol in januari van dit jaar én een overdonderende show op Eurosonic Noorderslag komt E in oktober terug voor een concert in de kleine zaal.

Foto's van A.Rose

Foto A.Rose te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto A.Rose te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto A.Rose te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto A.Rose te Ruel - Painkiller Tour - 16/06 - Paradiso Noord (Tolhuistuin)
 
Bekijk alle 4 foto's van A.Rose

Gerelateerd nieuws