concert: Dandana in Paard op DONDERDAG 05 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Dandana
    State-X New Forms 2014
    © Gertjan van der Loo
  • Dandana
    State-X New Forms 2014
    © Gertjan van der Loo


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Dandana in Paard) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
05 NOV
DANDANA Grote Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2020
Hoofdprogramma Dandana

EXTRA INFORMATIE

DANDANA is een collectief van muzikanten uit Nederland, Senegal en Gambia, dat kiest om het oude vrij te laten en een nieuwe weg in te slaan. Dat doen ze muzikaal door traditionele West-Afrikaanse instrumenten te combineren met live drums, elektronische drumpads en een range aan vintage synthesizers. Op 5 november presenteert DANDANA het album ‘Free the System’ bij PAARD aan de hand van vertellingen, geluidsfragmenten, live muziek en film. Gespreksleider Nike Ayinla van Homegrown zal in gesprek gaan met de bandleden. DJ Doktoro (Espresso Records) zorgt voor de muzikale omlijsting. Een avond vol kennis en inspiratie. Een absolute aanrader!

Foto's van Dandana

Foto Dandana te State-X New Forms 2014 Foto Dandana te State-X New Forms 2014 Foto Dandana te State-X New Forms 2014 Foto Dandana te State-X New Forms 2014
 
Bekijk alle 4 foto's van Dandana