concert: Back to Blondie in A4 Drive-in op VRIJDAG 23 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Back to Blondie in A4 Drive-in) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
23 OKT
BACK TO BLONDIE 21:15 uur A4 Drive-in, Roelofarendsveen
2020
Hoofdprogramma Back to Blondie

EXTRA INFORMATIE

Back to Blondie is de nr. 1 Blondie Tribute van dit moment.

Met hun show, energie en brutale flair nemen ze je mee naar de seventies & eighties sound van Blondie. De band duikt in de tijdsgeest van Blondie en gebruikt mash-ups gedurende de hele show. Zo creëren ze non-stop een feest de herkenning en een ultieme terug in de tijd beleving.

Back to Blondie is the must see van 2020 !!

One way or another, Heart of Glass, Atomic, Maria, Rapture, Call me, Denis en nog veel meer hits komen voorbij in de energieke show van Back to Blondie. Niet voor niets werden ze in 2017 verkozen tot beste tribute van Nederland in de landelijk ‘Battle of the Tributebands’.