concert: Joep Beving in Stadsschouwburg Nijmegen op WOENSDAG 23 DECEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Joep Beving in Stadsschouwburg Nijmegen) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
23 DEC
JOEP BEVING Theaterzaal, 20:15 uur Stadsschouwburg Nijmegen, Nijmegen (door: Doornroosje )
2020
Toegang 25

EXTRA INFORMATIE

Joep Beving is van jongs af aan één met de piano. Ooit was het zijn doel was om zoveel mogelijk noten per minuut te slaan. Maar in de loop der jaren veranderde zijn speelstijl. Hij ging in zijn muziek op zoek naar een bepaalde esthetische essentie. Zijn pad werd verlicht door een piano die Beving van zijn grootmoeder erfde toen zij in 2009 overleed. Dit Duitse instrument drong aan op een zachtere toets en een gracieus tempo, wat Beving er uiteindelijk toe bracht zich aan te passen aan een meer klassieke woordenschat om zijn verhaal te vertellen.

In april 2019 verscheen het album ‘HENOSIS’. Het laatste hoofdstuk van Joep Beving in een trilogie van albums – het einde van een vier jaar durende intens persoonlijke spirituele en filosofische verkenningstocht. Op ‘HENOSIS’ zet de Nederlandse componist zijn minimalistische en soms romantische schrijfstijl voort, maar deze keer verkent hij nieuwe gebieden.