concert: Avond Van De Filmmuziek in Ziggo Dome op ZONDAG 21 MAART 2021

  • Metropole Orkest
    Amsterdam Dance Event 2017 - Woensdag
    © Linde Dorenbos
  • Metropole Orkest
    Kovacs / Metropole Orkest - 29/10 - Koninklijk theater Carré
    © Linde Dorenbos
ZO.
21 MRT
AVOND VAN DE FILMMUZIEK 14:00 uur Ziggo Dome, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma Metropole Orkest

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zondag 11 oktober 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zondag 21 maart 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Avond Van De Filmmuziek in Ziggo Dome
Tickets Avond Van De Filmmuziek:
zo 21 mrt
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 25,00 - 80,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Het Grammy Award winnende Metropole Orkest speelt de mooiste muzikale composities die speciaal voor film zijn geschreven. Uit klassiekers als Star Wars, Gladiator en Schindler’s List, maar ook muziek uit meer recente hits zoals Intouchables, A Star Is Born en Pirates of the Caribbean. Samen met grote filmcomponisten en muzikale gasten vieren we de allermooiste filmmuziek van grootheden als John Williams, James Horner en Hans Zimmer.

De Avond van de Filmmuziek wordt voor de zevende keer georganiseerd. Na het succes in de Ziggo Dome is ook voor de volgende editie gekozen voor deze grootse locatie.

De Avond van de Filmmuziek is in vijf jaar uitgegroeid tot het populairste filmmuziekevenement van het jaar. Tijdens de avond worden de beroemdste filmhits gespeeld en de grootste componisten geëerd.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Ziggo Dome in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Avond Van De Filmmuziek in Ziggo Dome plaatsvindt.

Foto's van Metropole Orkest

Foto Metropole Orkest te Caro Emerald / Metropole Orkest - 18/12 - TivoliVredenburg Foto Metropole Orkest te Kovacs / Metropole Orkest - 29/10 - Koninklijk theater Carré Foto Metropole Orkest te Amsterdam Dance Event 2017 - Woensdag Foto Metropole Orkest te Amsterdam Dance Event 2017 - Woensdag Foto Metropole Orkest te Amsterdam Dance Event 2017 - Woensdag Foto Metropole Orkest te Amsterdam Dance Event 2017 - Woensdag
 
Bekijk alle 15 foto's van Metropole Orkest

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws