concert: Offerblok / Souldust live @ The Jack in The Jack op ZATERDAG 31 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Offerblok / Souldust live @ The Jack in The Jack) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
31 OKT
OFFERBLOK / SOULDUST LIVE @ THE JACK 15:00 uur The Jack, Eindhoven
2020
Hoofdprogramma Offerblok Souldust
Toegang €10,- te verkrijgen via Whatsapp 0619448680

EXTRA INFORMATIE

Offerblok
De band staat bekend om zijn head-chop rituelen. Het sludge- of Post-Metalhokje is duidelijk niet groot genoeg voor het materiaal van de heren van Offerblok, voor deze smerigheid moet je gewoon in de wieg gelegd zijn. Met gitzwarte doomy klanken sleept de band je langzaam richting het Offerblok.
Souldust
Souldust speelt een dikke pot Southern Stoner Metal. Dus verwacht rebelse deuntjes die je ziel langzaam tot stof vergruizen.
"Beukende drums en grommende bassen leggen het fundament voor de allesverschroeiende gitaarriffs van de gitaartandem. Het is dreigend, zwaar en rauw. Souldust klinkt strak en overtuigend."

Reserveer op tijd via 0619448680

Gerelateerd nieuws