concert: Milow in Effenaar op VRIJDAG 03 SEPTEMBER 2021

  • Milow
    Milow - 23/4 - Paard van Troje
    © Maaike van Grol
  • Milow
    Milow - 23/4 - Paard van Troje
    © Maaike van Grol
VR.
03 SEP
MILOW Grote zaal, 19:30 uur Effenaar, Eindhoven
2021
Hoofdprogramma Milow

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor donderdag 10 december 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar vrijdag 03 september 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Milow in Effenaar
Tickets Milow:
vr 03 sep
Effenaar, Eindhoven
€ 28,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Het is ruim tien jaar geleden dat dat de zanger internationaal doorbrak met de monsterhit 'Ayo Technology'. Dat jubileum viert de Vlaming samen met het Antwerp Philharmonic Orchestra vanavond in het vrijwel uitverkochte Amsterdamse Carré. De laatste keer dat de zanger een uitgebreide clubtour deed is alweer vier jaar geleden. Doornroosje in Nijmegen, Effenaar in Eindhoven, Paard in Den Haag, SPOT in Groningen, TivoliVredenburg in Utrecht en Parkstad Limburg Theaters in Heerlen zijn de zalen die Milow later dit jaar zullen ontvangen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Effenaar in Eindhoven? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Milow in Effenaar plaatsvindt.

Foto's van Milow

Foto Milow te Pinkpop 2009 Foto Milow te Night of The Proms Rotterdam 2018 Foto Milow te Appelpop 2009 Foto Milow te Fields of Joy 2017 Foto Milow te Rock Werchter 2014 - dag 1 Foto Milow te deBeschaving 2008
 
Bekijk alle 82 foto's van Milow

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws