concert: The Wild Romance in Burgerhaven op ZONDAG 20 DECEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • The Wild Romance
    Herman Brood Birthday - 05/11 - Hedon
    © Filip Heidinga
  • The Wild Romance
    Retropop 2018


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Wild Romance in Burgerhaven) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
20 DEC
THE WILD ROMANCE 20:00 uur Burgerhaven, Deventer (door: Burgerweeshuis )
2020
Hoofdprogramma The Wild Romance

EXTRA INFORMATIE

Nederlands meest swingende en authentieke rock ‘n roll-helden, staan deze avond voor de laatste show van het jaar 2020 op het podium.
De naam Wild Romance doet nog steeds de harten van vele muziekliefhebbers sneller kloppen. De band, die de rockgeschiedenis inging als een absolute live-sensatie met grote hits als ’Saturday Night’ en ‘Never Be Clever’, was de afgelopen jaren weer volop aan het touren door Nederland en Duitsland.
In 2018 werd de band weer helemaal hot met het comeback-album ‘No Time’ en vorig jaar bracht de band de vinyl-EP ‘Veronica Tapes’ uit, live opgenomen bij Giel Beelen.

Foto's van The Wild Romance

Foto The Wild Romance te Baroeg Open Air 2019 Foto The Wild Romance te Herman Brood Birthday - 05/11 - Hedon Foto The Wild Romance te Westerpop  2019 Foto The Wild Romance te Westerpop  2019 Foto The Wild Romance te Herman Brood Birthday - 05/11 - Hedon Foto The Wild Romance te Baroeg Open Air 2019
 
Bekijk alle 24 foto's van The Wild Romance

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws