concert: Ruben Hein & Nationaal Jeugd Jazz Orkest in Burgerhaven op VRIJDAG 18 DECEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Ruben Hein & Nationaal Jeugd Jazz Orkest in Burgerhaven) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
18 DEC
RUBEN HEIN & NATIONAAL JEUGD JAZZ ORKEST 21:00 uur Burgerhaven, Deventer (door: Burgerweeshuis )
2020

EXTRA INFORMATIE

Ruben Hein & het Nationaal Jeugd Jazz Orkest (Jong Oranje van de jazz) sloten eerder dit jaar met een spannende mix van pop & jazz met een symfonisch randje een succesvolle clubtour af en brachten de EP Mosaic uit.
De muzikale ontwikkeling van zanger, componist en pianist Ruben Hein bracht hem vanaf zijn op Blue Note verschenen debuut langs verschillende genres, stijlen en samenwerkingen met (inter)nationale grootheden. Het leidde hem naar successen, onderscheidingen, awards, veelgeprezen albums, uitverkochte shows en projecten.
Het NJJO is winnaar van de Zilveren Notekraker, dus volgens de 35.000 vakgenoten een belangrijke, frisse smaakmaker op de podia.
De na landelijke audities geselecteerde toptalenten (18x) doorlopen onder leiding van Ruben Hein een tweejarig coaching traject dat gekoppeld wordt aan diverse workshops, masterclasses, tournees en nationale en internationale samenwerkingsprojecten.

Gerelateerd nieuws