concert: Maxi Jazz in Melkweg op ZONDAG 12 SEPTEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Maxi Jazz in Melkweg) verplaatst naar zondag 08 mei 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
12 SEP
MAXI JAZZ Max, 20:00 uur Melkweg, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma Maxi Jazz
Toegang € 27,05
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

EXTRA INFORMATIE

Maxi Jazz (Faithless)

Personal DJ Set

Iedereen kent Maxi Jazz als de betoverende stem van de legendarische Britse dance act Faithless. Samen met Sister Bliss en Rollo was hij het brein achter 90's anthems als 'We Come 1', 'God is a DJ' en 'Insomnia'. Tracks die ook vandaag de dag nog voor kippenvel zorgen en talloze herinneringen ophalen bij danceliefhebbers wereldwijd. Iets minder bekend is dat Maxi Jazz daarnaast ook altijd een actieve DJ is geweest. Met zijn Personal DJ Set neemt hij je mee naar het tijdperk van de soul weekenders, soundsystem crews en piratenradio uit de Londense underground. Verwacht een diverse set bomvol funk, hiphop, club classics en natúúrlijk ook een paar Faithless knallers met live vocals!

Gerelateerd nieuws