concert: Baest in Merleyn op ZATERDAG 10 APRIL 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Baest
    Dynamo MetalFest 2019, Vrijdag
    © Tim van Veen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Baest in Merleyn) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
10 APR
BAEST 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2021
Hoofdprogramma Baest

EXTRA INFORMATIE

Death metal. Goeie oude, smerige death metal. Soms ben je gewoon in een bui om zulke muziek te horen en dan het liefst zo hard mogelijk. Dan ben je bij de Denen van BAEST aan het juiste adres. Wat opvalt aan de sound, is het onmiskenbare geluid van de HM-2 distortion (HM-2 verwijst naar het Heavy Metal 2 distortionpedaal van BOSS). De Zweedse death metal iconen van Entombed zijn er beroemd mee geworden en ook Bloodbath beschikt over hetzelfde moddervette geluid. Het laatste album ‘Venenum’ van BAEST, uitgebracht door Century Media in 2019, staat vol geweldige mid-tempo krakers, maar ook knetterende, snellere drums ontbreken niet. Net zo min als de blastbeats en een heerlijk brute grunt, die er uitstekend bij past. Al met al een geweldige brok death metal die op oude leest is geschoeid, maar BAEST bewijst dat hier niks mis mee is.

Foto's van Baest

Foto Baest te Dynamo MetalFest 2019, Vrijdag Foto Baest te Dynamo MetalFest 2019, Vrijdag Foto Baest te Dynamo MetalFest 2019, Vrijdag Foto Baest te Dynamo MetalFest 2019, Vrijdag
 
Bekijk alle 4 foto's van Baest

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws