concert: Bob Dylan door 'The Freewheelin Tommy Ebben' in Burgerweeshuis op VRIJDAG 23 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Tommy Ebben
    Festival deBeschaving 2014
    © Tim van Veen
  • Tommy Ebben
    Festival deBeschaving 2014
    © Tim van Veen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Bob Dylan door 'The Freewheelin Tommy Ebben' in Burgerweeshuis) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
23 OKT
BOB DYLAN DOOR 'THE FREEWHEELIN TOMMY EBBEN' Concertzaal, 20:30 uur Burgerweeshuis, Deventer
2020
Hoofdprogramma Tommy Ebben

EXTRA INFORMATIE

Bob Dylan is een van de meest invloedrijke artiesten van de twintigste eeuw. Hij is ook een van de beste – velen zeggen dé beste – songwriters van de afgelopen eeuw. Johnny Cash, The Rolling Stones, Jimi Hendrix, Eric Clapton, Guns ’n’ Roses en recent nog Adèle hadden wereldhits met zijn nummers.

Singer-songwriter Tommy Ebben geeft een solo-eerbetoon aan de Grootmeester, die in mei 2021 jaar 80 wordt. Een aantal zorgvuldig gekozen songs, die soms dichtbij het origineel blijven en soms een nieuwe, onverwachte gedaante krijgen - maar altijd trouw aan de ziel van het nummer.

Foto's van Tommy Ebben

Foto Tommy Ebben te Songbird 2014 - dag 2 Foto Tommy Ebben te Knalland's Follow-up - 4/10 - Metaal Kathedraal Foto Tommy Ebben te Festival deBeschaving 2014 Foto Tommy Ebben te Festival deBeschaving 2014 Foto Tommy Ebben te Festival deBeschaving 2014 Foto Tommy Ebben te Songbird 2014 - dag 2
 
Bekijk alle 9 foto's van Tommy Ebben

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws