concert: David Henry (singer-songwriter) in PopEi op ZONDAG 18 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (David Henry (singer-songwriter) in PopEi) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
18 OKT
DAVID HENRY (SINGER-SONGWRITER) 15:00 uur PopEi, Eindhoven
2020
Hoofdprogramma David Henry

Concert gratis

Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

POPEI presenteert elke zondag gratis live muziek van talentvolle singer-songwriters. Zondag 18 oktober is het de beurt aan David Henry. Hij zal een aantal sets spelen in een intieme setting in het gezellige café tussen 15.00 en 17.00 uur. Entree: gratis.

David Henry is een muzikant uit de lichtstad van Nederland. Geboren in 1993 met een artiestennaam in de dop was de muzikant doorgaans rollend te vinden op het podium, te zien als zanger/gitarist van de Eindhovense alternatieve blues rock formatie Grim Tim. Nu solo, gewapend met zijn acrobatische stem en een akoestische gitaar, brengt hij (iets) kleinere liedjes ten gehore, zowel eigen werk, covers als een paar nummers uit de Grim Tim kast! Denk Jeff Buckley maar dan met de teksten van Steely Dan, of denk niks, en kom lekker luisteren.