concert: Liesa Van der Aa in Handelsbeurs op MAANDAG 02 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Liesa Van der Aa in Handelsbeurs) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


MA.
02 NOV
LIESA VAN DER AA 20:45 uur Handelsbeurs, Gent
2020
Hoofdprogramma Liesa Van der Aa

EXTRA INFORMATIE

Easy Alice, dat is een plaat en ook een film. Het is een verhaal en ook een fragment, complex en tegelijkertijd relevant hedendaags tegendraads. Easy access, of toch niet. Liesa Van der Aa ging in de Handelsbeurs al aan de slag met het muziektheater PLAY en het monumentale The Weighing of the Heart. Easy Alice klinkt als eclectische funk, als een kaleidoscopische ontmoeting tussen Kafka en Britney Spears, een gesprek tussen PJ Harvey en Eminem, een duet tussen Bill Withers en Missy Elliot.