concert: Ian Clement / ILA in Dokbox op ZATERDAG 03 OKTOBER 2020

  • ILA
    Eurosonic Noorderslag (ESNS) - vrijdag
    © Serge Hasperhoven
  • Ian Clement
    De Staat - 17/10 - Vera
    © Melanie Marsman
ZA.
03 OKT
IAN CLEMENT / ILA 20:00 uur Dokbox, Gent
2020
Hoofdprogramma Ian Clement ILA
Toegang € 13
Avondkassa€ 16

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 03 oktober 2020.
Dat is 1302 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Ian Cement is de frontman van Wallace Vanborn, één van die stevig rockende Gentse orkesten. Solo bewandelt hij een beduidend intimistischer en persoonlijker pad waarbij hij gevoelige onderwerpen niet uit de weg gaat. In 2013 bracht hij zijn eerste soloplaat uit, in oktober verschijnt opvolger See Me In Synchronicity, een pur sang Clement album waarop hij met zijn diepe stem krachtige en mystieke nummers brengt. Nick Cave, Mark Lanegan en Masters of Reality zijn nooit ver weg. Welkom terug.

ILA is voor de oplettende muziekfan al geen onbekende meer. In 2017 behaalde de toen twintigjarige singer-songwriter Ilayda Cicek met Turkse roots zilver op Limbomania en een jaar later dook ze op in De Nieuwe Lichting en Humo’s Rock Rally. In 2019 bracht de Limburgse haar debuut-ep uit: met enkel een stel gitaren en die kenmerkende stem in een minimalistische live versie toonde ze zich als eigenzinnige artieste die de intensiteit niet schuwt. Ila is een zangeres die je aandacht grijpt en niet meer loslaat.

Foto's van Ian Clement, ILA

Foto Ian Clement te Trixie Whitley - 1/3 - Paradiso Foto Ian Clement te Trixie Whitley - 1/3 - Paradiso Foto Ian Clement te De Staat - 17/10 - Vera Foto Ian Clement te Trixie Whitley - 1/3 - Paradiso Foto Ian Clement te Trixie Whitley - 1/3 - Paradiso Foto Ian Clement te De Staat - 17/10 - Vera
 
Bekijk alle 7 foto's van Ian Clement
Bekijk alle 9 foto's van ILA

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws