concert: Insomnium / Omnium Gatherum in Doornroosje op DONDERDAG 02 DECEMBER 2021

  • Omnium Gatherum
    Amorphis - 17/03 - 013
    © Erik Luyten
  • Omnium Gatherum
    Amorphis - 17/03 - 013
    © Erik Luyten
DO.
02 DEC
INSOMNIUM / OMNIUM GATHERUM Paarse Zaal, 20:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Insomnium Omnium Gatherum
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Insomnium / Omnium Gatherum in Doornroosje
Tickets Insomnium / Omnium Gatherum:
do 02 dec
Doornroosje, Nijmegen
€ 23,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Insomnium uit Finland staat al vanaf de oprichting bekend om hun ijzersterke melancholische en sfeervolle melodische metal. De kraakheldere producties in combinatie met de fantastische songwriting onderscheiden de band van de rest. Hun vorige en uitverkochte show in Doornroosje onderstreepte dat nog eens.

Het meest recente album ‘Heart Like a Grave’ bestaat in tegenstelling tot de voorganger weer gewoon uit meerdere nummers. Muzikaal bewandelt de band hetzelfde duistere pad met progressieve elementen aangevuld met doom, death en black metal. Voor velen zullen de nummers ‘Pale Morning Star’, dat tot epische hoogten stijgt, het eclectische titelnummer en ‘Neverlast’ tot de hoogtepunten behoren. Er is echter zoveel meer fraais te ontdekken. Het is wederom een absoluut topalbum van deze Finse geweldenaren. Verplichte kost voor fans van Opeth, Amorphis, Hypocrisy, Swallow the Sun en Amon Amarth.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Insomnium / Omnium Gatherum in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van Insomnium, Omnium Gatherum

Foto Insomnium te Satyricon - 23/9/06 - Melkweg Foto Insomnium te Satyricon - 23/9/06 - Melkweg Foto Insomnium te Epica - 30/4 - 013 Foto Insomnium te Epica - 30/4 - 013 Foto Omnium Gatherum te Amorphis - 17/03 - 013 Foto Omnium Gatherum te Amorphis - 17/03 - 013
 
Bekijk alle 4 foto's van Insomnium
Bekijk alle 7 foto's van Omnium Gatherum

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan