concert: Insomnium / Omnium Gatherum in Doornroosje op DONDERDAG 02 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Omnium Gatherum
    Amorphis - 17/03 - 013
    © Erik Luyten
  • Omnium Gatherum
    Amorphis - 17/03 - 013
    © Erik Luyten


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Insomnium / Omnium Gatherum in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
02 DEC
INSOMNIUM / OMNIUM GATHERUM Paarse Zaal, 20:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Insomnium Omnium Gatherum

EXTRA INFORMATIE

Insomnium uit Finland staat al vanaf de oprichting bekend om hun ijzersterke melancholische en sfeervolle melodische metal. De kraakheldere producties in combinatie met de fantastische songwriting onderscheiden de band van de rest. Hun vorige en uitverkochte show in Doornroosje onderstreepte dat nog eens.

Het meest recente album ‘Heart Like a Grave’ bestaat in tegenstelling tot de voorganger weer gewoon uit meerdere nummers. Muzikaal bewandelt de band hetzelfde duistere pad met progressieve elementen aangevuld met doom, death en black metal. Voor velen zullen de nummers ‘Pale Morning Star’, dat tot epische hoogten stijgt, het eclectische titelnummer en ‘Neverlast’ tot de hoogtepunten behoren. Er is echter zoveel meer fraais te ontdekken. Het is wederom een absoluut topalbum van deze Finse geweldenaren. Verplichte kost voor fans van Opeth, Amorphis, Hypocrisy, Swallow the Sun en Amon Amarth.

Foto's van Insomnium, Omnium Gatherum

Foto Insomnium te Epica - 30/4 - 013 Foto Insomnium te Epica - 30/4 - 013 Foto Insomnium te Satyricon - 23/9/06 - Melkweg Foto Insomnium te Satyricon - 23/9/06 - Melkweg Foto Omnium Gatherum te Amorphis - 17/03 - 013 Foto Omnium Gatherum te Amorphis - 17/03 - 013
 
Bekijk alle 4 foto's van Insomnium
Bekijk alle 7 foto's van Omnium Gatherum

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest