concert: Kevin in Nieuwe Luxor Theater op ZATERDAG 31 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Kevin
    Sevn Alias - 02/12 - Nieuwe Nor
    © Fabian Viester


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Kevin in Nieuwe Luxor Theater) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
31 OKT
KEVIN 21:00 uur Nieuwe Luxor Theater, Rotterdam
2020
Hoofdprogramma Kevin

EXTRA INFORMATIE

Kevin heeft zijn alias te danken aan zijn laidback tempo in het overbrengen van teksten. Met zijn unieke stijl wist hij al snel de aandacht te trekken en hoorde hij bij de eerste rappers die zich aansloten bij ‘Rotterdam Airlines’; één van de grootste hiphoplabels van Nederland. Vorig jaar lanceerde Kevin zijn eigen platenlabel genaamd ‘Animal Stories’ onder ‘Noah´s Ark’. De eerste single op het label, Kilometers (Panna Knock Out Anthem) ft. Lijpe, behaalde in mum van tijd de gouden status. In 2020 gaat Kevin ‘gewoon’ verder met het droppen van keiharde tracks. Met Gordelweg scoort Kevin wederom een nummer 1 single en de track behaalde in korte tijd ook de gouden status. Daarnaast is Kevins laatste album Animal stories, dat begin september uitkwam met de tracks Langzaam en Als ik je niet zie nu al een classic!

Foto's van Kevin

Foto Kevin te Encore Festival 2017 Foto Kevin te Sevn Alias - 02/12 - Nieuwe Nor Foto Kevin te Sevn Alias - 02/12 - Nieuwe Nor Foto Kevin te Encore Festival 2017 Foto Kevin te Sevn Alias - 02/12 - Nieuwe Nor Foto Kevin te Encore Festival 2017
 
Bekijk alle 6 foto's van Kevin

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws