concert: Jim van der Zee - Starting the Engine in Theater Hof 88 op ZATERDAG 23 JANUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Jim van der Zee - Starting the Engine in Theater Hof 88) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
23 JAN
JIM VAN DER ZEE - STARTING THE ENGINE 20:15 uur Theater Hof 88, Almelo
2021
Hoofdprogramma Jim van der Zee

EXTRA INFORMATIE

Een krachtige show in intieme setting! Ontdek de verhalen achter beroemde liedjes en geniet van Jim zijn unieke, warme stem. Theatershow ‘Starting the Engine’ voelt als een nieuw begin voor Jim van der Zee.

Nadat hij in 2018 ‘The Voice of Holland’ won, zat Jim van der Zee niet stil. Hij dook succesvol het theater in, bouwde een eigen opnamestudio, stond door heel het land op verschillende festivals en bracht twee albums uit. Zijn laatste album, ‘Starting the Engine’, werd lovend ontvangen en vormt het startschot voor een nieuw theateravontuur. In deel 2 van de gelijknamige theatertournee brengt Jim nieuwe covers van de legendes die hem inspireren, maar laat hij ook vooral zijn eigen werk horen.

Gerelateerde concerten