concert: Diederick Ensink - Diederick’s debuut in Het Evertshuis op DONDERDAG 21 JANUARI 2021

DO.
21 JAN
DIEDERICK ENSINK - DIEDERICK’S DEBUUT 20:30 uur Het Evertshuis, Bodegraven
2021
Hoofdprogramma Diederick Ensink

EXTRA INFORMATIE

Diederick Ensink maakt er een sport van om zoveel mogelijk instrumenten te bespelen. Op 7-jarige leeftijd begon hij zijn muzikale loopbaan met vioolles, daarna is het uit de hand gelopen. ‘Een gezonde verslaving’, noemt Diederick het. Het liefste zou hij in zijn eentje alle instrumenten van een orkest willen bespelen… én daarbij nog willen zingen. Dat gaat natuurlijk niet, zou je denken. Om het tegendeel te bewijzen stapt Diederick voor het eerst ‘solo’ het toneel op in ‘Diederick’s debuut’.

Ondertussen is de muziek-instrumenten-teller de 10 al gepasseerd en kan hij door middel van technologie zoals bijvoorbeeld een ‘loop-station’ in zijn eentje dat gedroomde orkest live op de bühne tot leven roepen. Diederick vertelt zijn persoonlijke, muzikale verhaal aan de hand van liedjes uit diverse muziekgenres: van Shaffy tot Coldplay, van Twarres tot Elton John. Zijn eigen songs mogen ook zeker niet ontbreken.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Het Evertshuis in Bodegraven? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Diederick Ensink - Diederick’s debuut in Het Evertshuis plaatsvindt.

Gerelateerde concerten