concert: Ancora - Wind in de Zeilen in Theater de Kampanje op VRIJDAG 19 MAART 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Ancora - Wind in de Zeilen in Theater de Kampanje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
19 MRT
ANCORA - WIND IN DE ZEILEN 20:15 uur Theater de Kampanje, Den Helder
2021
Hoofdprogramma Ancora

EXTRA INFORMATIE

Nederland, waterland en een zeer rijke historie als het gaat over de scheepvaart in het algemeen. Nestor Jan Keizer van het voormalige BZN en Edwin van Hoevelaak zagen snel in dat Ancora de groep is die hier naadloos bij aansluit. Ancora maakte al vier studio-albums met elk een spectaculaire DVD, ontving twee gouden platen en een Buma-Award voor de beste videoclip. Ze traden meermaals op met de legendarische Kelly Family en wonnen twee Koos Alberts Awards voor beste live-act.

Gerelateerd nieuws