concert: Basily Gipsy Band - Het verborgen land van de zigeuners in C.C. Achterolmen op ZATERDAG 21 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Basily Gipsy Band - Het verborgen land van de zigeuners in C.C. Achterolmen) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
21 NOV
BASILY GIPSY BAND - HET VERBORGEN LAND VAN DE ZIGEUNERS 20:00 uur C.C. Achterolmen, Maaseik
2020
Hoofdprogramma Basily Gipsy Band

EXTRA INFORMATIE

De band, bestaande uit leden van de zigeunerfamilie Basily, laat u in ‘Het verborgen land van de zigeuners’, naast de diverse muziekgenres, kennismaken met hun geschiedenis, cultuur, de taal en levensstijl. Een gevarieerd programma vol swing, romantiek, entertainment en met een lach en een traan.