concert: Marijn Brouwers - Soloquartet in Wesopa Weesp op VRIJDAG 06 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Marijn Brouwers - Soloquartet in Wesopa Weesp) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
06 NOV
MARIJN BROUWERS - SOLOQUARTET 21:30 uur Wesopa Weesp, Weesp
2020
Hoofdprogramma Marijn Brouwers

EXTRA INFORMATIE

De afgelopen jaren maakte Marijn Brouwers vijf theaterprogramma’s. Eéntje samen met Jenny Arean en de overige vier solo. Solo’s gedreven en geïnspireerd op het repertoire van vier van zijn muzikale helden: Frans Halsema, Charles Aznavour, Chet Baker en Frank Sinatra. Met vier solo’s en vier helden is het nu tijd voor een quartet. Een corona quartet, of quarantaine quartet, zoals u wilt. Want, na een tijd van quarantaine, naar binnen keren en bezinning maakt Marijn nu van het rijke repertoire dat hij eerder bracht een nieuw programma. Een programma dat gaat over weer opkrabbelen en naar buiten gaan.