concert: Petra Berger - Pure Passie in TheaterHotel De Oranjerie op VRIJDAG 13 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Petra Berger - Pure Passie in TheaterHotel De Oranjerie) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
13 NOV
PETRA BERGER - PURE PASSIE TheaterHotel De Oranjerie, Roermond
2020
Hoofdprogramma Petra Berger

EXTRA INFORMATIE

In haar theaterconcert PURE PASSIE zingt zangeres Petra Berger een selectie van de allermooiste liedjes uit haar theatervoorstellingen van de afgelopen vijftien jaar. Eigen cross-overstukken uit Eternal woman en Mistress, Nederlandstalig en populair klassiek repertoire uit de voorstellingen met pianist Jan Vayne: Van Bach tot Abba en Dichtbij, Streisand-klassiekers uit Tribute to Barbra Streisand en uiteraard Italiaanse parels uit haar meest recente theaterprogramma Passione Italiana.

Vanuit haar passie om te zingen en het vurig verlangen om haar muziek live te kunnen blijven delen met haar publiek, is het Petra gelukt om in de veranderde omstandigheden een prachtige voorstelling te maken. Samen met haar vaste pianist Edwin Schimscheimer brengt zij in een pure en intieme setting een muzikaal veelzijdige avond vol melancholie en warmte.