concert: Joris Linssen & Caramba - Nieuwe streken in Cultuurcluster de Tiliander op ZONDAG 08 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Joris Linssen & Caramba - Nieuwe streken in Cultuurcluster de Tiliander) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
08 NOV
JORIS LINSSEN & CARAMBA - NIEUWE STREKEN Cultuurcluster de Tiliander, Oisterwijk
2020
Hoofdprogramma Joris Linssen & Caramba

EXTRA INFORMATIE

Joris Linssen en zijn band bewerken liedjes van Nederlandse streekartiesten. Uit alle hoeken van ons land verzamelen ze regionale pareltjes in streektaal of stadsdialect. Die spelen ze op hun eigen manier: in het Nederlands en vol overgave.

Een meeslepend theaterconcert met avontuurlijke verhalen, aanstekelijke muziek en interactie met het publiek.