concert: Leifur James in Melkweg op VRIJDAG 05 MAART 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Leifur James in Melkweg) verplaatst naar vrijdag 22 oktober 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
05 MRT
LEIFUR JAMES Upstairs, 19:30 uur Melkweg, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma Leifur James

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zaterdag 03 oktober 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar vrijdag 05 maart 2021.

EXTRA INFORMATIE

Krap twee jaar na de release van zijn debuut 'A Louder Silence', is de Britse producer Leifur James alweer terug met de aankondiging van zijn tweede album 'Angel in Disguise'. Op de eerste single 'Wise Old Man' mixt hij het elektronische experiment met verfijnde songwriting en zijn aangenaam harmonieuze stem. Vooruitstrevend, maar toch ook ontzettend fijn in de eenvoud zweeft zijn muziek ergens tussen het warme club-geluid van Caribou en de soulvolle rillingen van James Blake. De nieuwe plaat komt uit op 24 april via Night Time Storiers en wordt gelanceerd met een reeks intieme shows.