concert: Nielson in Muziekgebouw Eindhoven op VRIJDAG 20 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Nielson
    Volvo Ocean Race Festival 2015
    © Anja de Bruijn
  • Nielson
    Bevrijdingsfestival Utrecht 2013
    © Tim van Veen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Nielson in Muziekgebouw Eindhoven) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
20 NOV
NIELSON Grote Zaal, 22:00 uur Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
2020
Hoofdprogramma Nielson

EXTRA INFORMATIE

Voor het eerst gaat Nielson met zijn band de Nederlandse theaters in met een unieke voorstelling. Nielson brak in 2012 door met ritmische, energieke en opgewekte nederpop, maar met zijn platinum album Diamant heeft hij zich verder ontwikkeld. Zijn nieuwe sound klinkt anders, voelt anders en ís anders: elektronisch, volwassener en internationaal. Nielsons teksten komen rechtstreeks uit zijn hart en zijn eerlijker en persoonlijker dan ooit. Het album is bekroond met 2 Edison Awards. Nielson is met 12 Top 40 hits niet meer weg te denken uit de Nederlandse popgeschiedenis. In zijn eerste theatertour kan Nielson echt zichzelf laten zien. Rauwer, puurder. Nielson heeft de wereld meer te bieden en neemt het publiek mee in zijn persoonlijke muzikale reis.

Foto's van Nielson

Foto Nielson te Nielson - 14/03 - Paradiso Foto Nielson te Nielson - 12/03 - Heineken Music Hall Foto Nielson te Festyland 2013 Foto Nielson te Nielson Larger Than Live 09/07 Ziggo Dome Foto Nielson te Nielson - 14/03 - Paradiso Foto Nielson te Bevrijdingsfestival Utrecht 2013
 
Bekijk alle 148 foto's van Nielson

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws