concert: God is an Astronaut in Vooruit op WOENSDAG 14 APRIL 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (God is an Astronaut in Vooruit) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
14 APR
GOD IS AN ASTRONAUT Balzaal, 19:30 uur Vooruit, Gent
2021
Hoofdprogramma God is an Astronaut

EXTRA INFORMATIE

In 2005 Bracht Het Ierse Combo God Is An Astronaut ‘all Is Violent, All Is Bright’ Uit. Dat Album Groeide Ondertussen Uit Tot Een Classic Binnen De Postrock-gemeenschap. Dit Jaar Viert De Band Het Vijftienjarige Bestaan Van Dat Succesalbum, Met Een Exclusieve Belgische Show In Vooruit.

Foto's van God is an Astronaut

Foto God is an Astronaut te Summer Darkness 2013 Foto God is an Astronaut te Summer Darkness 2013 Foto God is an Astronaut te Summer Darkness 2013
 
Bekijk alle 3 foto's van God is an Astronaut

Gerelateerd nieuws