concert: Yuri Honing Acoustic Quartet - Bluebeard in LantarenVenster op ZATERDAG 24 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Yuri Honing Acoustic Quartet - Bluebeard in LantarenVenster) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
24 OKT
YURI HONING ACOUSTIC QUARTET - BLUEBEARD LantarenVenster, Rotterdam
2020

EXTRA INFORMATIE

Yuri Honing wijdde zijn nieuwe album aan de gruwelijke erfenis van Blauwbaard, hoofdfiguur van het gelijknamige Franse sprookje uit de 17e eeuw. De hertog met de zeven echtgenotes staat symbool voor meer historische Europese figuren. Picasso bijvoorbeeld, die vrouwen veroverde en liefhad, maar hen daarna ook vernietigde; al deze fases inspireerden zijn kunst. Een sonnet van de eerste vrouwelijke Pulizer Prize-winnaar, Edna Millay, een variatie op het sprookje, vormt de basis van het album Bluebeard.

Gerelateerd nieuws