concert: Brant Bjork / Maidavale in Doornroosje op VRIJDAG 30 APRIL 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Brant Bjork
    Alcatraz Hard Rock & Metal Festival 2017 - Zaterdag
  • Brant Bjork
    Alcatraz Hard Rock & Metal Festival 2017 - Zaterdag


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Brant Bjork / Maidavale in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
30 APR
BRANT BJORK / MAIDAVALE Rode Zaal, 20:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Brant Bjork Maidavale

EXTRA INFORMATIE

Brant Bjork, ex-drummer van Kyuss en Fu Manchu, is tegenwoordig de coolste man van de desertrockscene. Hij heeft het feel good-imago van relaxte dude, skater en surfer uit de Sunny State of California. Het maakt de laatste jaren niet uit met welke incarnatie de heer Bjork op pad is, allen hebben een lome, relaxte vibe en groove. Onlangs verscheen in de coronatijd zijn nieuwe album met de gepaste naam ‘Brant Bjork’. Wederom een heerlijke warme mix van psychedelische, soulvolle, groovy en sexy rock-’n-roll. De Low desert punk komt 30 april zijn ijzersterke livereputatie bewijzen in Doornroosje.

Maidavale bestaat uit vier eigenzinnige Zweedse dames die het hart wisten te stelen van menigeen die hen reeds gezien hebben. Het album ‘Madness Is Too Pure’ uit 2018 is een prachtige en diverse plaat die sixties en seventies rock vermengt met invloeden uit meerdere muzikale windstreken.

Foto's van Brant Bjork, Maidavale

Foto Brant Bjork te Dijkpop 2004 Foto Brant Bjork te Dijkpop 2004 Foto Brant Bjork te Alcatraz Hard Rock & Metal Festival 2017 - Zaterdag Foto Brant Bjork te Roadburn 2010 Foto Brant Bjork te Alcatraz Hard Rock & Metal Festival 2017 - Zaterdag Foto Brant Bjork te Alcatraz Hard Rock & Metal Festival 2017 - Zaterdag
 
Bekijk alle 10 foto's van Brant Bjork

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws