concert: Berget Lewis in The College Hotel op ZATERDAG 31 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Berget Lewis
    Holland Zingt Hazes - 11/03 - Ziggo Dome
    © Peter in ´t Hout
  • Berget Lewis
    Culinesse 2022
    © Peter in ´t Hout


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Berget Lewis in The College Hotel) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
31 OKT
BERGET LEWIS The College Hotel, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Berget Lewis

EXTRA INFORMATIE

Berget Lewis staat tot ver over de grenzen op de grootste podia en betovert haar publiek tijdens haar concerten. Ze leverde met haar album ‘Berget Lewis’ uit 2013 een zeer persoonlijk muzikaal statement af, dat juichende kritieken kreeg. Ook blies ze met haar krachtige stemgeluid keer op keer het dak van het immense Ziggo Dome als een van ‘Ladies of Soul’. Ze is een duizendpoot die haar talenten ten volle benut en daarmee ongelofelijk veel mensen enorm veel plezier doet.

Foto's van Berget Lewis

Foto Berget Lewis te Culinesse 2022 Foto Berget Lewis te Ribs & Blues 2006 Foto Berget Lewis te XO Live 2013 Foto Berget Lewis te Culinesse 2022 Foto Berget Lewis te Ribs & Blues 2006 Foto Berget Lewis te Culinesse 2022
 
Bekijk alle 13 foto's van Berget Lewis

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws