concert: Randy Newman in De Roma op MAANDAG 14 JUNI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Randy Newman in De Roma) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

MA.
14 JUN
RANDY NEWMAN 20:00 uur De Roma, Antwerpen
2021
Hoofdprogramma Randy Newman

EXTRA INFORMATIE

De invloed op de popmuziek van de 71-jarige Amerikaanse singer-songwriter Randy Newman kan nauwelijks worden overschat. De man met het kenmerkende knijpende stemgeluid begon zijn carrière in zijn tienerjaren, toen hij als songschrijver voor anderen (Gene Pitney, Cilla Black, Dusty Springfield) de ene hit na de andere afleverde. In de seventies kwam het succes als soloartiest: met zijn sarcastische teksten en inventieve pianospel maakte Newman inmiddels klassieke albums als ‘Good Old Boys’ en ‘Little Criminals’. De Amerikaanse singer-songwriter en pianist werd geroemd om zijn scherpe, ontroerende, ironische en soms sarcastische teksten.

De laatste jaren herinterpreteerde hij zijn eigen werk op twee ‘Songbook’-albums en componeerde hij Oscarwinnende muziek voor Disney-Pixarfilms als Toy Story en Monsters, Inc. Een springlevende legende!

Foto's van Randy Newman

Foto Randy Newman te North Sea Jazz 2006
 
Bekijk alle 1 foto's van Randy Newman

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws