concert: Spinvis in Concertgebouw De Vereeniging op ZATERDAG 13 FEBRUARI 2021

ZA.
13 FEB
SPINVIS Concertzaal (grote zaal), 16:00 uur Concertgebouw De Vereeniging, Nijmegen (door: Doornroosje )
2021
Toegang 28,50

EXTRA INFORMATIE

Erik de Jong, alias Spinvis, is in twintig jaar uitgegroeid tot een van de meest eigenzinnige en veelzijdige artiesten in het Nederlandse poplandschap. Zijn succesvolle debuutalbum uit 2002 leek moeilijk op te volgen, maar toch wist hij die kwaliteit te evenaren met wondermooi-weemoedige platen als Dagen Van Gras, Dagen Van Stro (2005), Tot Ziens, Justine Keller (2011) en Trein Vuur Dageraad (2017). Nieuwe muziek is onderweg. Muziek die zich met geen pen laat beschrijven, behalve dan dat het ‘vintage Spinvis’ is.

In oktober komt zijn nieuwe plaat ‘7.6.9.6’ uit. De lockdown had een grote invloed op de totstandkoming van het album. Het werd een plaat zoals die was in de tijden van de eerste Spinvis. Opgenomen in een setting die hij naar eigen zeggen alleen nog kende van vroeger: ‘Ik hoefde nergens heen, niemand belde en geen mens zat op me wachten.’.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op donderdag 24 september 2020 11:00 van start gegaan.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Spinvis in Concertgebouw De Vereeniging plaatsvindt.

Gerelateerd nieuws