concert: Holland Baroque & Wu Wei - Silk Baroque in Roepaen op VRIJDAG 13 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Holland Baroque & Wu Wei - Silk Baroque in Roepaen) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
13 NOV
HOLLAND BAROQUE & WU WEI - SILK BAROQUE 19:00 uur Roepaen, Ottersum
2020
Toegang 25

EXTRA INFORMATIE

SILK BAROQUE
Holland Baroque heeft een voorliefde voor klankkunstenaars voor wie improviseren en componeren een tweede natuur is. Wu Wei is zo’n muzikant. Ongelofelijk virtuoos en gedreven heeft Wu Wei als een ware ambassadeur zijn instrument naar alle delen van de wereld gebracht. De sheng is het Chinese mondorgel dat drieduizend jaar Chinese muziekcultuur oproept en een klein wonder van harmonie, melodie en ritmische mogelijkheden.

Holland Baroque en Wu Wei brengen een edgy programma met een zijdezacht randje. 'Silk Baroque is one of the most innovative albums of recent times. Surprising, colourful and played and arranged by fantastic musicians!' (Music Frames, juni 2019).


Repertoire: Vivaldi, Bach en Telemann, Chinese traditionals in bewerkingen van J. en T. Steenbrink