concert: Peaking Lights in Simplon op VRIJDAG 16 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Peaking Lights
    Down the Rabbit Hole 2019 - vrijdag
    © Anne-Marie Kok


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Peaking Lights in Simplon) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
16 OKT
PEAKING LIGHTS Grote Zaal, 19:30 uur Simplon, Groningen
2020
Hoofdprogramma Peaking Lights
Toegang 11

EXTRA INFORMATIE

De Amerikaanse DJ, muzikant en producent Aaron Coyes vormt samen met zijn echtgenote Indra Dunis het elektrische duo Peaking Lights. Met originele muziek geïnspireerd door elektronische genres zoals dub, experimental, techno en early house komt Aaron Coyes solo namens Peaking Lights naar Groningen om een vette live-set af te leveren.

Coyes experimenteerde al sinds de mid-90’s vanuit Los Angeles om zijn eigen sound te creëren. Hij leerde het zichzelf aan om van half-vernietigde elektronica verschillende unieke sounds te mixen, zo maakte hij al snel een naam voor zichzelf in de LA scene. Sindsdien mocht de artiest vele underground raves en clubs over de West-Coast ophypen. Zelfs kreeg hij zijn eigen wekelijkse show op het radiostation ‘dublab’ uit Los Angeles. In 2019 is Peaking Lights geëmigreerd naar ons eigen Amsterdam en verscheen Coyes nog voor een groot publiek in een Boiler Room sessie van het Dekmantel Festival.

Foto's van Peaking Lights

Foto Peaking Lights te Down the Rabbit Hole 2019 - vrijdag Foto Peaking Lights te Down the Rabbit Hole 2019 - vrijdag Foto Peaking Lights te Down the Rabbit Hole 2019 - vrijdag
 
Bekijk alle 3 foto's van Peaking Lights

Gerelateerd nieuws