concert: Jeroen Zijlstra - Ja!zzZijlstra in De Nieuwe KHL op ZATERDAG 31 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Jeroen Zijlstra - Ja!zzZijlstra in De Nieuwe KHL) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
31 OKT
JEROEN ZIJLSTRA - JA!ZZZIJLSTRA De Nieuwe KHL, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Jeroen Zijlstra

EXTRA INFORMATIE

Jeroen Zijlstra heeft in de luwte van het afgelopen theaterseizoen zijn nieuwe teksten geënt op eigen jazz gerelateerde liederen met daarin een ouderwets grote ruimte voor improvisatie.

Met de Trompettisten Miles Davis, Don Cherry, Zanger/Trompettist Chet Baker Thelonious Monk en Slauerhoff als roepende tegendraadse profeten dompelt Jazzdienaar Zijlstra zich dit keer onder in een zee van ruimte, vorm en liefde voor de juiste timing, dat ene woord, op het juiste moment.